22.4.2019-Maanantai

Hei. En tiedä miten aloittaisin edes tämän. Tää tuntuu niin vapauttavalta vaan kirjoittaa. No tää päivä meni todella hyvin. Nukuin tosi hyvin, heräsin joskus 10 aikoihin. Söin aamupalaa ja kävin suihkussa. Luin kokeeseen ja lähdin kaverille auttamaan sitä koulu tehtävässä. Tänään oli siis pääsiäispäivä niin ei ollut koulua. Onneksi huomenna alkaa taas koulu, tykkään käydä koulussa ja oppia uutta. Löysin todella hyvän biisin tänää. Sen nimi on ”Broken yer holding on” (löytyy youtube:sta). Tää päivä om ollut tosi mahtava, ulkona oli +15 astetta lämmintä. Mutta kaipa mä tästä nukkumaan menen, kun kellokin on paljon ja herätys aikaisin aamulla. Kirjoitan huomenna mun masennus tarinan tänne.

-Zuulz

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *